آموزش تهیه سرکه سیب به چند روش ساده


آموزش تهیه سرکه سیب به چند روش ساده

سرکه یک فراورده طبیعی است که برای مصارف مختلف مانند خوراکی و پزشکی و پاک کنندگی از آن استفاده می شود،در مطالب زیر طرز تهیه سرکه سیب به چند روش مختلف آموزش داده خواهد شد

روش اول:

۱- ابتدا سیبها را کاملا تمیز بشویید.۲-آنها را به چهار قاچ تقسیم کنید و هسته ها ودم آن را جدا نمایید.۳-یک سطل آماده کنید و سیبها را درون آن بریزید ،یک قاشق مخمر نانوایی را با آب گرم حل کنید و به سیبها اضافه کنید ویا می توانید به اندازه یک کف دست نان روی آنها قرار دهید ،روی ظرف را تا جایی که ¼ ن خالی بماند زیرا بر اثر تخمیر بالا می آید و از ظرف سر ریز نشود .۴- به مدت۷ تا ۸ ماه با آن کاری نداشته باشید تا عمل تخمیر صورت بگیرد ،بعد از آن مدت مواد را صاف می کنیم.۵-مواد صاف شده را درون شیشه می ریزیم بعد از مدت پانزده روز آن را استفاده می کنیم.

طرز تهیه سرکه سیب فوری

روش دوم:

۱- ابتدا سیبها را کاملا تمیز بشویید .۲-آنها را به چهار قسمت تقسیم کرده و هسته و دم ان را جدا کنید .۳-آب سیبها را به وسیله ی آبمیوه گیری بگیرید .۴-آب سیبها را درون ظرف مورد نظرتان بریزید و به ازای هر کیلو آب سیب یک لیوان سرکه سیب اضافه کنید .۵- ظرفتان را به مدت ۴۰ روز در جای گرم قرار دهید در این روش به آب نیاز ندارید و بعد از چهل روز بدون صاف کردن مورد استفاده قرار می گیرد.

چگونه سرکه سیب درست کنیم

طرز تهیه سرکه سیب درختی

روش سوم:

۱- ابتدا سیبها را کاملا تمیز بشویید .۲- آنها را به چهار قسمت تقسیم کنید و هسته ودم ان را جدا کنید.۳-سیبها را دخل ظرف بریزیدو نصف ظرف را آب پر کنید و به ازای هر ۳ کیلو سیب ۱کیلو سرکه سیب اضافه کنید .۴-البته می تونید از سرکه انگور ویا گلابی نیز استفاده کنید ۵- ظرف را طوری پر کنید که ¼ آن خال بماند تا عمل تخمیر به درستی انجام شود .ظرفتان در جایی گرم قرار دهید ،هفته ای یک مرتبه مواد را زیر ورو کنید وقتی مواد کاملا بالا آمد آن را صاف کرده ودر ظرف بریزید بعد از ۲۰ روز آماده مصرف است.

روش چهارم:

۱- مانند مراحل بالا سیب ها را بشویید و خرد کنید وهسته ودم آن را بکنید .۲-سیبها را با دستگاه چرخ گوشت چرخ کنید .۳- به ازای هر کیلوگرم سیب چرخ شده یک لیوان سرکه به آن اضافه کنید .۳- مواد را در ظرف مورد نظر ریخته ودر جای گرم قرار دهید .۴- دو ماه به مواد دست نزنید بعد از آن مواد را صاف کنید و در جایی بهداشتی قرار دهید بعد از مدت ۱۵ روز قابل استفاده می باشد.

روش پنجم :

۱- سیب ها را بشویید و دم و هسته ان را جدا کنید .۲- سیبها را چرخ کنید.۳-یک یا دو قاشق مخمر نانوایی را با آب ولرم مخلوط کرده وبه مواد اضافه کنید برای ۴ تا ۵ پنج کیلو سیب چرخ شده .۴-مخلوط را در ظرف بریزید ودر جایی گرم قرار دهید .۵- مدت ۲ الی ۳ هفته مرحله الکلی و به همین زمان یعنی ۲الی ۳ هفته بعد هم به ترشی می رسد و به سرکه سیب تبدیل می شود.

برچسپ ها:

One thought on “آموزش تهیه سرکه سیب به چند روش ساده

ببخشید اگربعدچندروز کپک سفید زد چکنیم و بعد ۱۵روز صاف کردم ایا اشکال داره اگر لطف کنید جواب رو به شمارم پیام کنیدباتشکر

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تلفن :

09120237785

ایمیل :

soran.b2014@gmail.com

آدرس :

آذربایجان غربی - شهرستان بوکان