کشف ژنوم های جدید گندم و جو تحولی جهانی در تامین غذا
همکاری تحقیقاتی بینالمللی از سوی گروهی از محققان که شامل دانشمندانی از دانشگاه ادلاید هم میشود، باعث دستیابی به نوع جدیدی از ژنوم گندم و جو شده که به تلاشها برای بازدهی بیشتر گندم و جو، کمک بسیاری میکند.
پیشرفت در ژنومیک باعث تسریع در پرورش و بهبود عملکرد و کیفیت محصولاتی از جمله رنج و ذرت شده است ، اما تلاش های مشابه در گندم و جو چالش برانگیزتر بوده است. این عمدتا به دلیل اندازه و پیچیدگی ژنوم آنها ، دانش محدود ما از ژن های اصلی کنترل کننده عملکرد و کمبود داده های مونتاژ ژنوم برای چندین خط مورد علاقه برای تولید کنندگان است
محققان میگویند این یافتهها، درهایی را به روی نسل بعدی تولید انواع گندم و جو باز میکند.
گندم و جو محصولات غذایی ثابت برای مردم جهان هستند اما لازم است که تولید آنها به مقدار قابل توجهی افزایش یابد تا نیازهای آیندگان نیز برآورده شود.
تخمین زده میشود که تا سال ۲۰۵۰، تولید گندم به تنهایی میتواند تا ۵۰ درصد افزایش پیدا کند.
برچسپ ها: جو ژنتیک گندم و جو غلات گندم
تلفن :
09120237785
ایمیل :
-
آدرس :
آذربایجان غربی - شهرستان بوکان